четвер, 23 грудня 2010 р.

Новий губернатор Тернопільщини має впливого покровителя на Банковій, – повідомляє сайт “Главком”

На сайті “Главком”, який вважається близьким до провідної опозиційної сили, з’явилася стаття з промовистою назвою Родственник Банковой. Досье на нового губернатора Тернопольщины.
Автор статті Святослав Хоменко розмірковує про причини призначення нового голови Тернопільської ОДА. Зокрема, цікавим є наступне міркування автора.  Цю  цитаєту ми подаємо в перекладі українською мовою.
«Так чи інакше, призначення на посаду губернатора однієї з проблемних для влади областей чиновника з досить звичайною біографією і без будь-яких супердосягнень в активі здається несподіваним тільки на перший погляд. Розкрити таємницю цього кадрового кроку глави держави може інформація, якою поділилися з «Главкомом» його тернопільські джерела: подейкують, що Валентин Хоптян є близьким родичем головного «кадровика»Банкової, давнього найближчого соратника Віктора Януковича, заступника голови Адміністрації Президента Станіслава Скубашевського. Подробиці генеалогій Валентина Антоновича та Станіслава Валеріановича, безсумнівно, можуть стати темою окремого дослідження: «Главком» всього лише звертає увагу на те, що місце народження Скубашевського, вказане в різних версіях його біографії – будь то Голенищеве або Романівка Чемеровецького району на Хмельниччині, – у будь-якому випадку знаходиться в лічених кілометрах від рідних місць Хоптяна…»
сайт “Главком”, 22 грудня 2010р
http://zz.te.ua/?p=11635

Немає коментарів:

Дописати коментар