суботу, 25 грудня 2010 р.

#ternopil На сесії чиновники розмовляють по телефонах та розглядають нетбук

Депутати міської ради добре попрацювали на останній цьогорічній сесії. Розглянули та прийняли рішення по всіх питаннях порядку денного.
Сесія… Такий "серіал" варто було б подивитися багатьом жителям нашого міста. Адже саме із сесійної зали повновладні мужі вершать суспільно вагомими справами. Найцікавіше те, що в серіалі про сесії одразу переплітаються кілька жанрових форм: трагедія, комедія, реалістичний роман - на всі любительські смаки.
Переглянемо разом один сесійний день місцевих чиновників.
23 грудня. 57 депутатів зареєструвалися на черговому засіданні сесії міської ради. На порядку денному - 12 пріоритетних питань: бюджетні, земельні, культурні, комунальні та інші.
Після привітань міського голови Сергія Надала депутати дружно співають гімн. Декотрі зі свободівців та нашоукраїнців навіть тримають руку на серці.
Початок засідання - доволі спокійний, без провокацій і зайвих образ, як це інколи буває між опозиційними фракціями.
До п’ятого питання чиновники уважно слухають і конспектують головні положення доповідей. Судячи з уважних поглядів депутатів, спрямованих прямо на центральну ложу (там сидить пан Надал), земельні та бюджетні питання викликали особливий інтерес. А з п’ятого питання - про поповнення бібліотечних фондів - уже починаються "цікавинки". "Мужів" турбують дзвінки мобільних телефонів - як своїх, так і сусідів. Мало не в кожного - чимало невідкладних справ. А тут ця сесія…
Подробиці, фото, відео http://te.20minut.ua/news/10189199

Немає коментарів:

Дописати коментар