пʼятницю, 21 січня 2011 р.

Запрошуємо на TwiTerEvent

22-23 cічня 2011 року вперше в Тернополі відбудеться конференція всеукраїнського масштабу у вигляді баркемпу. Україна одна з чотирьох країн пострадянського простору, яка бере активну участь у проведенні саме таких заходів. У нашого міста з`явився шанс ввійти в чільну п`ятірку міст нашої країни де проводяться подібні конференції. Це унікальна можливість для Тернополя засвітити свою зірочку на небосхилі світової слави в розвитку соціальних мереж. Адже вони є новим інструментом поширення інформації та великою сферою впливу на свідомість великої кількості людей.
Основний акцент буде зроблено на Твіттері - як одній із найбільш мобільних соціальних мереж. Подія під назвою TwiTerEvent об'єднає близько 80 учасників з різних куточків України. Будуть проведені доповіді із використанням мультимедійних презентацій на тематику: неурядові громадські організації, журналістика, туризм, влада 2.0 та майбутнім їх обговоренням.

В рамках цього заходу організатори відкривають Музей українських твітерян саме 22 січня о 16:00 по вул.Злуки 45. Ця подія символічна, адже в День Злуки, день, який став для українців символом о`бєднання, представники різних регіонів України зберуться під одним дахом, щоб зібрати усі можливі письмові і матеріальні артифакти, які свідчитимуть про розвиток сервісу Twitter в Україні та Тернополі.
О 18:00 цього ж дня учасники продовжать своє перебування в тернопільському мистецькому об`єднанні «Коза». Де в не формальній обстановці під музику гуртів «З ліва на право» та «Orange» продовжать спілкування та обмін контактною інформацією.
І як вже зазначалось, перший день проведення конференції припадає на святкування Дня Злуки 22 січня. Зустріч відбудеться о 10.00 у Пластовій домівці на вул. Федьковича, 11.
Подальший перебіг з`їзду відбуватиметься 23 січня у вигляді екскурсійної поїздки учасників баркемпу маршрутом Збараж-Вишнівець. Зазначимо, що Тернопіль єдине місто, яке проводитиме такий захід не тільки на рівні міста, але й на рівні області. Ця мандрівка матиме висвітлення в різноманітних Інтернет виданнях та місцевих ЗМІ, що надасть змогу представити тернополян та Тернопільщину на всеукраїнському рівні.
Під час перебігу заходу учасники зможуть дізнатися, як використовувати twitter в екстремальних умовах, організовувати спільноту і навіть подорожувати за допомогою цієї мережі. Успішні громадські організації зі всієї України поділяться досвідом роботи у соціальних медіа.
Зареєструватися на участь у баркемпі можна на http://j.mp/reg.
Організатори події:MediaNext
МГО «ІнтерНюз-Україна»
ЦДМІ ім.Довженка
Арт-бар «Коза»
Тернопільська станиця «ПЛАСТу»
Адаптаційний чоловічий центр
За підтримки:
Голови Тернопільської обласної ради.
Голови Тернопільської міської ради.
Інформаційні партнери:та друзі
http://Karpaty.info каталог туристичних послуг
http://kopychyntsi.com.ua/ інтернет-видання м. Копичинців
http://provse.te.ua/ Перша незалежна тернопільська Інтернет газета
http://news-te.blogspot.com/ Новини Тернополя
http://twitter.in.ua/ Цікавинки твіттера
http://te.20minut.ua/ 20Хвилин
http://maidan.org.ua/ сайт Майдан

Немає коментарів:

Дописати коментар