суботу, 5 лютого 2011 р.

На аукціоні дитячу картину придбали за півтори тисячі гривень


У Тернополі стартував перший етап дитячого конкурсу «Тернопіль наше місто майбутнього».
В рамках заходу провели благодійний аукціон. У якості лотів – 25 картин та власноруч створені юними майстрами, вироби. За словами заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюри, отримані кошти підуть на втілення дитячої мрії у життя.
За правилами проведення аукціону, початкова ціна лоту була 100 гривень. Наступний крок – 50 гривень. Найдорожчою покупкою вечора картина Ірини Горобець «Майбутнє Тернополя». Обійшлась вона  поціновувачу дитячого мистецтва, керівнику творчого об’єднання «Коза» Олегу Макогону, у півтори тисячі гривень.
Загалом ж на аукціоні були представлені роботи дітей у кількох вікових категоріях. Наймолодшій художниці Вікторії Барвінський лише 6 років. Її картину учасники аукціону оцінили у понад одну тисячу гривень. Дівчинка намалювала те, що вона хоче бачити у нашому місті: «Цирк, метро і зоопарк та великий аквапарк: бути всьому цьому в нас – кращим й кращим кожен раз».
Усього ж на першому аукціоні було зібрано понад двадцять п’ять тисяч гривень. Відзначив тут, до речі, і екс-кандидат у мери Тернополя Ігор Гуда. За понад тисячу гривень він придбав квартину 10-річного Юрія Насляна «Disney Land» у Тернополі».

Немає коментарів:

Дописати коментар