понеділок, 18 квітня 2011 р.

Націоналісти Тернополя відзначать 1 травня

Цього року вперше в Західній Україні націоналісти відзначатимуть 1 травня – день солідарності і боротьби за визволення працюючих мас з найманого рабства.

- Тепер, коли в нашій країні встановилась відверта терористична диктатура найбільш реакційних, найбільш українофобських, найбільш злочинних елементів фінансового капіталу, революція стає невідворотною, – переконані організатори акції. Нашим завданням є зробити цю революцію не лише антирежимною, але антисистемною, що означає ліквідацію капіталістичних відносин.

Організатори переконані, що Україні потрібна не чергова буржуазно-демократична революція, а справжня соціальна революція, що призведе до знищення визиску людини людиною. Наше гасло «Нація понад усе!» означає, що загальне добро стоїть перед особистим. Логіка націоналізму вимагає передати засоби виробництва у власність нації та її громад, владу – в руки об’єднань працюючих, міжнародні відносини – на розсуд вільних націй. Соціальне визначення нації – це спільнота працюючих класів. Політичне визначення націократії – це пряме народовладдя. Практичне визначення незалежності – це подолання глобалізації.
Отже, на демонстрації 1 травня виступлять за:
- Суспільну власність
- Пряме народовладдя
- Антиглобалізм
В Тернополі, центрі області, що має найнижчий в країні рівень оплати найманої праці, першотравнева демонстрація почнеться о 14:00, на бульварі Данила Галицького (навпроти літака). Далі пройдуть центром міста і нагадають громадянам за що боролись Шевченко, Франко, Міхновський, козаки УНР і стрільці УПА.
Приходьте в чорному одязі і беріть червоно-чорні прапори. Приводьте друзів і поширюйте інформацію про марш.


Немає коментарів:

Дописати коментар