понеділок, 4 квітня 2011 р.

Тернопільські чиновники та депутати відсвяткують Велодень

До вже традиційного в Тернополі святкування Дня Велосипедиста, цьогоріч приєднаються тернопільські депутати та чиновники. Активісти міської Велоасоціації запросили їх в цей день пересісти на двоколісний транспорт, щоб своїм прикладом показати, як зручно, корисно і престижно їдити ровером.

    Особисто вручив запрошення міському голові та його заступникам, керівництву обласної ради, передав запрошення очільникам ОДА, — розповідає заступник голови Велоасоціації Тернополя Андрій Янович. — Думаю на Велодень до нас на роверах приїдуть представники всіх цих владних органів.

Янович додає, що розраховує побачити на велодні і інших відомих людей.
    В місті є відомі  підприємці, держслужбовці та митці, які катаються на ровері здавна, тож думаю і вони складуть нам на святі компанію, — каже велоактивіст. — Звичайно нам не вдастся запросити на захід кожного особисто, тому дуже розраховуємо на самоорганізованість людей. Хто здавна катається на велосипеді, хто щойно його придбав, хто тільки думає про це – ви всі запрошені на свято.
Цьогоріч в Тернополі Велодень святкуватимуть на театральному майдані міста у неділю 10 квітня. З 11 до13 тут триватиме веловиставка, свої трюки показуватимуть велоекстримали з проекту TRIAL.TE.UA. Потім учасники здійснять велопробіг містом. Закінчиться свято крос-кантрійними змаганнями в кутківецькому лісі. Учасників змагань реєструватимуть на дальньому пляжі з 15.00, а самі змагання розпочнуться о 16.00.

Детальніша інформація
(067) 351 26 37 – Роман Задорожний
                                                                  (097 ) 933 02 85- Андрій Янович

Немає коментарів:

Дописати коментар