вівторок, 5 квітня 2011 р.

ХІ турнір Валерія Геращенка

У Тернополі пройшов XI-ий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед кадетів (1994-1996рр.н) пам’яті борця, майстра спорту Валерія Геращенка. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали тернополяни Валерій Рибін (42кг), Андрій Бандура (46кг), Тарас Миськів (50кг), Вадим Винничук (58кг), Сергій Качура (69кг), Денис Кропива (76кг) та Михайло Козак (85кг). Також серед представників нашої області перші місця здобули борці зі Збаража Василь Онищук та Олександр Лірук. У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з Тернопільської та сусідніх областей. Цей турнір був підготовчим до VI-их спортивних ігор України з вільної боротьби, які проходитимуть у Білій Церкві в кінці квітня, де виступатимуть збірні команди Тернополя та Тернопільської області.

Змагання були організовані Тернопільською обласною федерацією вільної боротьби спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Тернопільської міської ради. Головний суддя турніру, суддя міжнародної категорії Віталій Назарчук, головний секретар змагань, старший тренер КДЮСШ-1 Валерій Красовський.

Учасників змагань привітав новообраний президент обласної федерації вільної боротьби, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також інформуємо, що з 30 кітня по 1 травня борців вільного стилю у Тернополі гостинно зустріне Всеукраїнський турнір серед юнаків (1998-2000рр.н) на честь Героя України Степана Бандери.

Немає коментарів:

Дописати коментар