пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

В ЦДМІ ім.О.Довженка буде молодіжний центр

Міський голова Сергій Надал зустрівся з директором програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження», кандидатом юридичних наук, Олексієм Орловським. На зустрічі обговорювалися можливості співпраці та участі Тернополя у проектах фонду.

«Тернопіль – не надто активне місто з отримання грантів від нашого фонду. Так, минулого року проекти захистили лише дві громадські організації з вашого міста: «Нівроку» та регіональне відділення «Асоціації міст України». Тепер ми плануємо вперше оголосити конкурс щодо підтримки діяльності та створення центрів з надання адміністративних послуг. Щось схоже вже втілено у Вінниці та Миколаєві», – розповідає Олексій Орловський.

«У наших планах є багато проектів, які ми будемо поступово реалізовувати. Сьогодні ми інтенсивно працюємо над впровадженням у виконавчих органах міської ради системи управління якістю ISO. Спільно з організацією «Нівроку» у планах є створення молодіжного центру культури, дозвілля молоді. Крім того, Тернопіль – єдине місто в Україні у якому працюють 10 громадських рад при органі місцевого самоврядування. Створені громадські ради для налагодження ефективної взаємодії міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів ради з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та виконання загальноміських програм. Для реалізації інших запланованих проектів ми сподіваємось на підтримку Всеукраїнських та Міжнародних фондів», - зазначив міський голова Сергій Надал.
У зустрічі також взяв участь керівник проектів ТМО «Нівроку» Володимир Ханас.

Немає коментарів:

Дописати коментар