четвер, 21 квітня 2011 р.

В Тернополі було презентовано сайт «Твій місцевий депутат»

21 квітня в конференц-залі готелю «Тернопіль» відбулась презентація та громадське обговорення проекту «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні (Тернопільська область)», який здійснюється ТМО «Нівроку» в рамках реалізації проекту «Обіцянки – не цяцянки…». Попередньо відомо, що реалізація даного проекту виконуватиметься спільно з 7 іншими регіональним громадським організаціям в інших областях – переможцями конкурсу Фонду Східна Європа рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні», що є спільною ініціативою Фонду та Черкаської обласної організації Комітету виборців України.
На захід були запрошені журналісти, керівники місцевих рад та депутатських фракцій у радах, політологи, аналітики, науковці, керівники політичних партій та громадських організацій Тернополя та Тернопільської області.
В ході презентації, керівник проектів ТМО «Нівроку» Володимир Ханас ознайомив присутніх з суттю проекту, його метою та завданнями; особливу увагу звернув на заходи, які будуть реалізовані в ході проекту; озвучив перспективні результати та можливі завдання для виконавців. Також було запропоновано депутатам та виборцям активно використовувати даний інтернет-ресурс для комунікації.


Присутні на заході керівники місцевих рад, депутати, журналісти взяли активну участь в обговоренні презентацій та можливостей сайту проекту. Було встановлено діалог між експертами даного проекту та присутніми, в ході якого було представлено дуже цікаві пропозиції щодо співпраці з місцевими органами влади. Також учасники заходу зробилени деякі зауваження з приводу організації роботи сайту «Твій місцевий депутат».
Виконавці проекту та присутні депутати зійшлись в поглядах, що виконання цього проекту сприятиме підвищенню професійного рівня депутатів та відповідальності перед виборцями, спонукатиме їх до реалізації передвиборчих програм.
Джерело інформації: http://deputat.te.ua/dep/news/20110421/__2849.html
Підтримка проекту «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні (Тернопільська область)», була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні», що є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Немає коментарів:

Дописати коментар