четвер, 30 червня 2011 р.

Турнір Тернополя з пейнтболу «Кубок Шухевича – 2011»

25 червня в переддень Всесвітнього дня пейтболу, який відзначають в останню неділю червня, в Тернополі розіграли Кубок Шухевича. Організаторами турніру із пейтболу виступили ТОО «Молодіжний націоналістичний конгрес» та пейнтбольний клуб «Легіонер». Кубок присвячений Дню народження головного командира УПА Романа Шухевича, та проводиться з метою популяризації здорового способу життя та відзначення Дня молоді.

В турнірі взяли участь 13 команд, які достойно себе показали на змаганнях. Більша частина з них вже брали участь в минулих турнірах, що говорить про популярність даного заходу.

Так, цього року призове перше місце та кубок здобула команда із Чернівців «Легіон», 2 місце здобула команда «Сокіл», третє місце отримала команда Тернопільської міської ради, на чолі із мером Тернополя Сергієм Надалом, яка мала назву «Боївка». Також участь в кубку взяли команди молодіжних патріотичних організацій.

На нагородженні організатори вручили переможцям кубок, а також цінні призи від партнерів турніру. А також визначили кращого стрільця, який отримав премію від Тернопільської міської ради.

Цьогоріч турнір пройшов уже п’ятий раз, а отже сподіваємось, що ця традиція збережеться і надалі.

Голова оргкомітету турніру Богдан Яремко висловлює щиру подяку магазину мисливства та рибальства «Вепр», магазину «Спортовець», пивоварні «Опілля», комплексу «Самогона ресторація», інституту національного державознавства, товариству «АНТ», громадсько-політичному об’єднанню «Українська справа», Майстерні реклами Резонанс Медіа, тур-оператору «Файні Мандри» за допомогу в організації турніру та за надані подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар