понеділок, 20 червня 2011 р.

"Зустрічі без краватки". Наш гість - Сергій Надал!

Іноформаційний центр Events.te.ua
кав"ярня "Відень", Й.Сліпого, 7
Дата: 22/06/2011
Час: 18:00 до 20:00
Сергій Надал мріяв стати льотчиком, а став мером
Від податківця до мера – все про Сергія Надала

Сьогодні Сергій Надал – міський голова Тернополя. Однак, ще кілька років тому він починав рухатись кар’єрною драбиною, розпочинаючи шлях з рядового податківця. В одному з інтерв’ю чоловік зізнався, що в дитинстві мріяв стати льотчиком, але – передумав.
Сергій Віталійович одружився рано. Втім, важкі дев’яності і потреби молодої сім’ї не зламали його. Сергію Надалу вдалось досягти успіху. В політику надумав йти, щоб не було соромно. Вирішив, якщо якась річ не подобається, то її треба змінити самому.
Сергій Надал каже, що кожного для намагається удосконалюватись. Він мало спить і багато працює. Чоловік вдячний сім’ї за розуміння і підтримку.
На «Зустрічі без краватки» Сергій Надал готовий дати відверті відповіді на запитання тернополян та детально розповісти про своє минуле та плани на майбутнє.
Щоб потрапити на зустріч в рамках проекту „Зустрічі без краватки”, потрібно заповнити форму на EVENTS.te.ua кількість місць – 35, посилання - http://tinyurl.com/5uyf5w6. Не прогав нагоду, заповнюй анкету як найшвидше!

Зустріч відбудеться у кав’ярні «Відень» ТРЦ «Атріум» 5 поверх. 22 червня о 18.00

Вхід вільний за попередньою реєстрацією на EVENTS.te.ua
http://tinyurl.com/5uyf5w6


Організатори: Культурно-інформаційний ресурс Events.te.ua

Партнер проекту : Ресторан «Відень»

Інформаційний партнер: Інтернет-газета «Погляд»

Немає коментарів:

Дописати коментар