пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Тернопільський губернатор пообіцяв Януковичу зібрати найбільший урожай з часу заснування області

Цього року Тернопільщина планує зібрати рекордний урожай з часу заснування області. Про це заявив голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян під час зустрічі у Криму з Президентом України Віктором Януковичем.

.
Про це повідомили у прес-службі ОДА.
Під час зустрічі губернатор Тернопільщини доповів Главі держави про стан справ в області.
За словами Хоптяна, цьогорічний урожай в області має скласти 1,5 мільйона тонн зернових, що на 300 тисяч тонн більше, ніж торік.
Крім цього, зазначив Валентин Хоптян, на виконання доручень Президента Тернопільська область активно розвиває галузь тваринництва. Також у планах реалізація програми з відродження переробної галузі. Йдеться, зокрема, про переробку м’ясо-молочної продукції.
Голова Тернопільської ОДА також доповів Президентові про активізацію в області інвестиційної діяльності. «У нас проведений великий інвестиційний форум за участю 23 країн світу, і сьогодні ми вже розпочали активну конкретну роботу з багатьма учасниками цього заходу», – сказав В.Хоптян після зустрічі з В.Януковичем. За словами голови ОДА, в області вже працюють 135 підприємств з іноземними інвестиціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар