четвер, 14 липня 2011 р.

Громадськості презентують положення до Статуту

Круглий стіл "Презентація пакету проектів окремих положень, що забезпечують дію норм Статуту територіальної громади міста Тернопіль" відбудеться 18 липня о 11.00 год. в приміщенні арт-кафе «Коза», бульвар Шевченка 23.

На зустрічі буде презентовано та винесено на обговорення громадськості пакет положень, що забезпечать дію норм Статуту територіальної громади міста Тернопіль. Адже усі положення, на які посилаються статті Статуту, поділяються на ті, що є невід`ємною частиною Статуту, та окремі положення, розробка та прийняття яких може здійснюватись вже після затвердження Статуту. Серед них положення: про мирні громадські акції в місті, про звітування міського голови, виконавчих органів, депутатських комісій та депутатів міської ради, про громадські слухання та багато ін.. Участь у проведенні круглого столу прийме менеджер програми «Посилення впливу громадянського суспільства» МФ «Відродження» Олександра Горячева .

Активне обговорення громадськістю проекту положень до Статуту територіальної громади міста Тернопіль надасть можливість врахувати всі пропозиції до їх вдосконалення та виробити максимально ефективну модель їх реалізації в майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар