середу, 5 жовтня 2011 р.

Політичні партії задурно більше не отримають офіс?


У Тернополі мають намір відмовити від безкоштовної оренди комунальних приміщень. Таку пропозицію адресував відповідній депутатській комісії міський голова Сергій Надал. На думку мера, сьогодні потрібно переглянути усіх, хто безкоштовно отримує приміщення в оренду.

.
– Пропозиція була переглянути, хто безкоштовно отримує, і, можливо, попередити людей, що з нового року ми будемо відмовлятися від безкоштовної оренди. Є різні пропозиції: або повністю перевести політичні партії на платну основу, або брати гроші лише з частини. Але, як на мене, всі мають бути в однакових умовах і всіх треба перевести на платну основу. Або, наприклад, визначити якийсь мінімум. Наприклад, 20 квадратних метрів дається безкоштовно, а більше – платно. Але ми зараз говоримо про це, як про пропозицію. Не факт, що це так і буде, – зазначив Сергій Надал.
За його інформацією, сьогодні окремі політичні сили користуються приміщеннями площею до 300 квадратних метрів. І не платять за це жодної копійки.
– Можливо, якби це було платно, то вони б задумались, чи варто тримати 300 квадратів, чи краще взяти 25 і безкоштовно. Моя пропозиція була звернутися до політичних партій і громадських організацій, які мають безкоштовні приміщення, з листом, що, мовляв, ви отримуєте безкоштовно приміщення, але напишіть, щоб ми могли повідомити тернополянам, скільки доброго і корисного ви зробили для Тернополя, щоб вам давати ці приміщення безкоштовно. Але, на жаль, поки я такої відповіді не отримав, – повідомив мер.

Немає коментарів:

Дописати коментар