середу, 30 листопада 2011 р.

І так болить та ще й добивають…

Володимир Заверцований
Шановні депутати обласної ради! Отож знову про наболіле, про наші дороги. Повідомляю Вам, що таке смт. Скала-Подільська в Борщівському районі.Заплануваларайонна влада покращити стан моста, що знаходиться за селищем.
Найняли спеціалістів, ті обгородили пів дороги, зняли асфальт, залили бетоні плити, вивісили план роботи. І все начебто добре, але чомусь роботу почали пізньої осені, перед першими снігами. Хоча для спеціаліста немає пір року, сніги, не сніги, а весна всерівно сонцем пригріє. Тільки ось далі бетону на пів дороги ніхто і не просунувся, зібралися і поїхали на інший об’єкт, залишивши тільки бетоні брили, огородивши незакінчену дорогу.  Так і стоїть міст недобудованим декілька років. І нікого з Вас не цікавить той факт, що міст над залізничною колією, і їздять по нім не лише легковики, об’їзду нема, і аварії кожен тиждень. Приїдьте і переконайтесь самі - одну полосу недобудували, а іншу добивають автомобілі.
Звертаюсь публічно до всіх лідерів фракцій у Тернопільській обласній раді, бо обіцяли усі, а віз, чи то дорога і досі там. Болить…
 http://deputat.te.ua/dep/news/20111130/1322607686_8185.html

Немає коментарів:

Дописати коментар