вівторок, 29 листопада 2011 р.

Тернопільський новинар:все важливе - на одному сайті

"Тернопільський Новинар" - це новий погляд на інтернет-простір Тернопільщини. Ідея його створення виникла саме тому, що чи не з кожним днем зявляються нові сайти різноманітного спрямування і політичного забарвлення. І, звичайно, всі вони мають свою читацьку аудиторію, схему подачі інформації, особливості та "родзинки". Ми ж вирішили зібрати на одному сайті все, що на нашу думку, варте уваги першочергово.

На "Тернопільському новинарі" пропонуватиметься Вашій увазі, шановні читачі, все найцікавіше та найважливіше з інших ресурсів, а також власні оригінальні матеріали. Одразу скажемо - до жодної політичної партії, громадської організації чи конкретного політика або владоможця "Тернопільський новинар" стосунку немає, оскільки задумувався як комерційний проект, який фінансуватиметься за власні кошти редакції та потенційних рекламодавців.
Матеріали на цьому порталі є передруками з інших сайтів, блогів, форумів, соціальних мереж тощо зі збереженням стилістики, граматики, заголовків, повноти тексту першоджерел і з гіперпосиланням на них.
Статі, підписані авторством T-N, є власними матеріалами сайту http://t-n.net.ua і їх передрук іншими інтернет-ресурсами можливий виключно за наявності гіперпосилання на "Тернопільський Новинар"
Усі права на матеріали і відповідальність за них належать вказаним джерелам.

До уваги колег з інших інтернет-порталів!
Пропонуємо тим ресурсам, які виявлять зацікавленість, обмінятися інформаційними банерними логотипами з гіперпосиланням

P.S. Просимо колег з інших сайтів подати про нас хоча б коротке  інформаційне повідомлення, якщо буде така можливість і бажання…

Немає коментарів:

Дописати коментар