вівторок, 6 грудня 2011 р.

Тернопільські НУО вимагають навести лад у туристичній галузі

Представники громадських організацій Тернопільщини вимагають від голови ОДА Валентина Хоптяна навести лад в туристичній галузі, зокрема в управлінні туризму ТОДА.
Таке звернення стало результатом круглого столу «ЧОМУ НА ТЕРНОПІЛЬЩИНУ НЕ ЇДУТЬ ТУРИСТИ. СТАН ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ В ОБЛАСТІ.» організованого Тернопільською експертною групою. 
На зібранні піднялося питання провалу проекту підтримки голосування за Збаразький замок в проекті «Сім чудес України».


«Якщо управління туризму ОДА не має електронної поштової скриньки то як вони можуть працювати з новітніми технологіями? Жодного заходу працівники туризму в промоції Збаразького замку не зробили. При цьому громадські організації пропонували свою безкоштовну підтримку та технології. Представники громадянського суспільства не знайшли порозуміння з начальником управління туризму Тернопільської ОДА» - коректно прокоментував мікроблогер, "апостол Твіттеру"  і громадський діяч, Володимир Ханас.
Тому представники громадськості вирішили звернутися до Валентина Хоптяна з вимогою навести лад у керівництві туристичної галузі. Координатор Тернопільської експертної групи Ярослав Чорнозуб запевнив, що представники громадських організацій у будь-який час готові зустрітись з очільником області і представити консолідовану позицію, щодо промоції туризму, як стратегічного напрямку розвитку території. Свою позицію, щодо необхідності поєднання зусиль громадськості, влади та бізнесу в розвитку туристичної галузі висловили: депутат  Тернопільської обласної ради Володимир Стаюра, політичний та громадський діяч Ю. Юрик, представники туристичних структур В. Стареньков та С. Васильєв.
http://ternopilcenter.blogspot.com/2011/12/blog-post_06.html http://www.mobypicture.com/user/xahac/view/11429092

3 коментарі:

  1. Давно пора...бо методи обласної ради просто жалюгідні. Нам потрібно мислити на рівні всієї області...і для того щоб досягти максимального результату і накінець реанімувати туризм на Тернопіллі залучити всіх, від студентів до очільника обласної ради.

    ВідповістиВидалити
  2. Хоптян якраз почує... Сподівайтесь

    ВідповістиВидалити
  3. Управління любить шифруватись анонімами
    http://www.ternotour.com.ua/home-site-frontpage/news/1541-2011-12-12-15-29-12
    Сьогодні написав листа на електронну пошту

    ВідповістиВидалити