вівторок, 10 січня 2012 р.

В Тернополі створено осередок фонду «Docudays UA»

Сьогодні фестиваль Docudays UA є найбільшою і наймасовішою культурною та правоосвітньою подією в Україні. З кожним роком його вплив зростає, фестиваль залучає все більше й більше учасників, пробуджує в них людську гідність і бажання будувати правову демократичну країну. Стрімкий розвиток фестивалю викликав необхідність у створенні всеукраїнської організації, яка дасть змогу краще планувати та координувати проведення фестивалю.


Саме тому оргкомітетом фестивалю було прийнято рішення про створення Всеукраїнського благодійного фонду «Docudays UA». Досі основними організаторами фестивалю були Українська Гельсінська Спілка з прав людини, Херсонська міська Асоціація журналістів «Південь», Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я, Громадська організація «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв», з керівників яких і складається оргкомітет.
До створення Всеукраїнського благодійного фонду «Docudays UA» долучилися і тернопільські активісти. 26 грудня 2011 року відбулися збори за участю громадських діячів, на яких було вирішено створити в Тернопільській області осередок Всеукраїнського благодійного фонду «Docudays UA» головою якого обрано Володимира Ханаса.

Немає коментарів:

Дописати коментар