неділю, 27 травня 2012 р.

Ремонуватимуть вулицю Коперника


З понеділка, двадцять восьмого травня, до одинадцятого червня, вулицю Коперника у центрі Тернополя для руху автотранспорту закриють. Там планують завершити капітальний ремонт дороги, який почали торік, також замінять бруківку на тротуарах. На ці роботи, кажуть у відділі технагляду Тернопільської міськради, виділили дев’ятсот дев’яносто тисяч гривень.

З двадцять восьмого травня до одинадцятого червня вулицю Коперника у Тернополі водії об’їжджатимуть. Днями виконком міськради прийняв рішення про перекриття цієї дороги на ремонт. Всього планують відремонтувати вісімдесят метрів дорожнього покриття від Української гімназії до перехрестя з вулицею Руською. Відремонтують цьогоріч і тротуари, тож незручності будуть і для пішоходів. На ремонт частини вулиці Коперника і прилеглих тротуарів виділили дев’ятсот дев’яносто тисяч гривень, кажуть у відділі технічного нагляду міськради Тернополя.
- В 2011 році проведено капітальний ремонт частини вулиці, а цього року буде завершення, буде влаштовано новий шар дорожного покриття і проведено ремонт тротуарів, – розповів ТВ-4 головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради Ярослав КОПЧА.
Якщо погода сприятиме, комунальники із ремонтом вулиці Коперника планують впоратись значно швидше і відкрити рух. Застрахували себе до одинадцятого червня у разі, якщо підуть дощі. На час ремонту водії змушені будуть об’їжджати вулицю Коперника – через вулицю Франка вулицею Чорновола можна виїжджати до залізничного вокзалу на вулицю Богдана Хмельницького. Після того, як капітальний ремонт вулиці Коперника завершать, планують закінчити і ремонт вулиці Кривоноса, який також розпочали минулого року.
- На Кривоноса оголошено тендер. У червні місяці має бути відкриття тендерних пропозицій і після цього буде укладено з переможцем тендеру договір і після цього вже буде розпочато роботу, – каже Ярослав КОПЧА.
З боку громадських організацій, котрі контролюють ремонт доріг "Де ви, гроші на дороги" ніяких заяв та коментарів не поступало.

Немає коментарів:

Дописати коментар