суботу, 9 червня 2012 р.

Права людини в Україні - 2011


 11 червня  об 11-й годині у приміщенні Центру Комунікацій  за адресою вул.Й.Сліпого, ТРЦ "Атріум", 4 поверх розпочнеться прес-конференція „Права людини в Україні: давні проблеми та нові загрози”.
 Представники  українських  правозахисних організацій прокоментують зміст власної доповіді „Права людини в Україні - 2011” та відповідатимуть на запитання журналістів.


 Щорічна доповідь «Права людини в Україні» є універсальним документом, що використовується національними та міжнародними організаціями для оцінки загального стану з правами людини в Україні. Вона випускається щорічно, починаючи з 2004 року, українською та англійською мовами.
 У складенні доповіді цього року взяли участь понад 30 правозахисних організацій з усіх регіонів України.
 Авторство одного з них – про стан дотримання екологічних прав – належить громадським організаціям з Тернопільщини : ЕГО «Зелений Світ» та «Гельсінській ініціативі-ХХІ».
 Правозахисники звертають увагу на небезпечні тенденції, що  стали більш виразними в минулому році: зростання бідності серед українців, політичні переслідування опозиції та знищення незалежності суду.
 Повний текст доповіді «Права людини в Україні - 2011» можна знайти за цим посиланням:
 Текст розділу «Екологічні права» доступний для завантаження на сайті ЕГО «Зелений Світ»http://greenworld.in.ua/index.php?id=1331623176.

Немає коментарів:

Дописати коментар