понеділок, 4 лютого 2013 р.

Незабаром фестиваль сучасної української літератури та музики

Потягом двох днів - 9 та 10 лютого, у Тернополі проходитиме «Фестиваль сучасної української літератури та музики». Тернополяни матимуть змогу слухати поезію та прозу як досвідчених так і молодих письменників, насолоджуватись музикою, відвідати виставку картин, побувати на презентаціях збірок та книг. Щоб взяти участь у заході перейдіть за посиланням та заповніть анкету реєстрації: http://nichpoezii.blogspot.com/p/blog-page.html


Програма фестивалю «Сучасної української літератури та музики»:
  Протягом обох днів (9 – 10 лютого) в приміщені українського дому «Перемога» проводитиметься виставка робіт художниці Ольги Супрун під назвою «Графічний Львів».
 9 лютого
11:00 – 14:00 год. – заїзд письменників та музичних гуртів у місто.
15:00 – 16:00 год. – зустріч письменників та гуртів з організаторами для ознайомлення з програмою фестивалю (конференц – зал українського дому «Перемога»).
17:00 – 02:00 год. – початок основної частини заходу: читання творів письменниками та виступи музичних гуртів,  в приміщенні українського дому «Перемога» (2 – поверх).
10 лютого
11:00 – 13:00 – зустріч письменників в Обласній бібліотеці для молоді для проведення неформальної прес – конференції, дискусій та дебатів.
14:00 – 18:00 – з’їзд учасників фестивалю у пивоварній ресторації «Ковчег» для проведення презентації збірок поетів, обговорення проблематики у сучасній українській літературі, зустріч з читачами та журналістами.
19:00 – 02:00 – продовження літературних читань та виступів музичних гуртів у «Тернопільській кнайпі 1540».
деталі : http://vk.com/nich_poezii

Немає коментарів:

Дописати коментар