середу, 4 грудня 2013 р.

Стратегія дій проти "регіоналів" та "беркутівців" #Євромайдан


Один фахівець з військових стратегіям , який до цих пір не завів собі фейсбук (ата -та дядько Саша ) , висунув вчора досить відомі методи впливу , якими чомусь ніхто досі не користується :

1 . Персональна відповідальність . У кожного депутата , не проголосував вчора за відставку , і у членів Кабінету міністрів (суддів , ментів , співробітників АП) є квартири в Києві. З'ясувати адреси не складно. У кожного будинку щодня повинні стояти невеликі пікети симпатичних студентів з великими фотографіями розгону Майдану і простий написом типу «У П.І.Б. Кров на руках ». Кожному з них має бути соромно перед сусідами , дружинами , дітьми , батьками , гувернантками , вахтерами , коханками і.т.д.

2 . У багатьох з них є діти. Багато хто навчається за кордоном. Обчислити їх в соц. Мережах не складно. На їх сторінки і сторінки їхніх друзів потрібно постійно викладати матеріали з поміткою: Папа такого- несе відповідальність за кров мітингувальників. Нехай дітям буде соромно за батьків.

3 . У кожного з них є власність в Європі , треба підтягнути діаспору \ гастарбайтерів і оповістити сусідів цих мудаків , поруч з ким вони живуть , за таким же принципом , невеликий, але щоденний пікет.

4 . Збирати фотодокази розкішного життя ( фото машин , будинків , годин , відпочинку на курортах і.т.д.) і цілеспрямовано поширювати через Мережу серед мешканців Сходу та Півдня з відповідними коментарями.

5 . Багато людей , що працюють у цих жаб , насправді на стороні Майдану. Садівники , няні , кухарі , водії і.т.д. , вони , може , і раді б злити кудись цікаву інформацію анонімно , але куди ? Потрібно створення інструменту, який дозволяє це робити. Вийшло стільки людей у ​​Києві , напевно родичі , або Ваші сусіди , або колеги , або знайомі , десь якось пов'язані з нашими персонажами і можуть поділитися інформацією.

6 . Через цей же ресурс треба обов'язково зіпсувати їм Новорічні свята . Нехай зливають інформацію з турагентств , авіакас. Побачили в своєму готелі на Балі когось із них , фоткайте і зливайте в Мережу.

7 . Фабіев тактика . Володіючи великим людським ресурсом перед нашими співвітчизниками у формі , набагато краще озброєними , але нечисленними , варто уникати прямих зіткнень. Шароголовий кошенята в даний момент втомилися . Вони мало сплять і погано їдять. Кошенятам холодно . Будинки чекає сім'я і миска сметани. Саме час їх змусити працювати фізично. Змусити рухатися переповненим місту. Змусити командирів проявляти військову кмітливість , що для шароголовий вельми втомлює.

Умовно . Одна колона йде вранці до АП і всі про це повинні знати ще ввечері. А вранці вже робити три колони і другу , наприклад , відправляти блокувати вертолітний майданчик на Парковій , а третій до Конституційного суду . І так постійно. Підійшли і пішли.

Відпочили , змінили людей. Хлоп ! Раптом поїхали блокувати трасу на Кончу - Заспу , тільки вони туди перегрупуються , інша колона вже пішла мітингувати , наприклад , біля посольства Росії . І так далі . Це , звичайно , спрощена схема . Там є багато цікавих деталей і прийомів. До чого це призведе і чи можна реалізувати таку стратегію , нам з Вами невідомо. Але зате молодь зможе хоч походити по місту і трохи зігрітися.

Якщо комусь це все здається здоровим , можна зробити перепост або додати ще щось на зразок цього.

2 коментарі:

  1. Умно, но сложно организационно! Спасибо за СОВЕТ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю, що певні такі речі можна робити самостійно..

      Видалити