четвер, 24 липня 2014 р.

Презентація гранту Фонду чистих технологій

У четвер, 24 липня, о 10 год. у сесійній залі Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 5, ІІ поверх) відбудеться презентація техніко-економічного обґрунтування проекту Світового Банку з підвищення енергоефективності у секторі централізованого теплопостачання України, зокрема з реалізації зазначеного проекту в м. Тернополі.
Учасники: міський голова Тернополя Сергій Надал, керівники комунальних підприємств, експерти Світового Банку, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Довідка.
Протягом 2013-2014 років було розроблено техніко-економічного обґрунтування модернізації системи централізованого теплопостачання м. Тернополя за підтримки гранту Фонду чистих технологій.
Проект орієнтований на розвиток системи ефективного централізованого теплопостачання та сприятиме підвищенню енергоефективності шляхом модернізації системи генерації, транспортування та постачання теплової енергії населенню та бюджетним і комерційним споживачам міста.
Реалізація програми в м. Тернополі спрямована на виконання енергетичної стратегії України, яка передбачає зниження питомих витрат у виробництві енергії за рахунок енергозберігаючих технологій та обладнання, збільшення обсягів енергії виробленої із відновлювальних джерел енергії та зменшення викидів шкідливих речовин в навколишнє середовище.

Немає коментарів:

Дописати коментар