середу, 20 серпня 2014 р.

Борщівчани допомагають захисникам у зоні АТО

Борщівська районна організація ВО "Свобода" спільно із місцевим волонтерським рухом "Воля" та самообороною Борщівщини здійснили поїздку у місця дислокації підрозділів Збройних Сил України і Національної гвардії, батальйонів територіальної оборони  "Тернопіль" і "Збруч",  де несуть службу військові з Борщівського району.
У ході поїздки до військовослужбовців,  котрі зараз стоять на захисних рубежах нашої держави, свободівці Борщівщини доставили військове спорядження,  гуманітарну допомогу,  засоби особистої гігієни та індивідуального захисту: бронежилети,  шоломи, балістичні окуляри, індивідуальні аптечки, тактичні рукавиці, захист для рук і ніг, розвантажувальні системи, продовольчі продукти, воду тощо.
Все це було придбано за кошти, зібрані Борщівською районною організацією "Свобода",  громадою і жителями Борщівщини. Заслуговує уваги ще одна деталь, яку потрібно виокремити в рамках згаданої поїздки. Духовності і наснаги додали дитячі листи з Борщева. В них були найщиріші слова підтримки та малюнки від маленьких патріотів для своїх захисників з побажаннями  перемоги  і щасливого повернення додому.
Голова  Борщівської районної організації  ВО "Свобода"  Ярослав Галяс зазначив: "Військові були дуже задоволеними такою допомогою з нашої сторони, а найбільшу іскру в очах кожного нашого земляка, який боронить територіальну цілісність України, додає чи не найпростіший подарунок з Борщева національний стяг. Отримавши у руки шматочок тканини синьо-жовтого кольору було виразно зрозуміло, що захисники Вітчизни, усвідомлюють своє найвище покликання – цілісність України. Одним із найцінніших дарунком для кожного нашого бійця  були персональні передачі з дому. Ми знаємо – ворог буде подоланий! "
Борщівські свободівці і надалі, не покладаючи рук, продовжують активно працювати над забезпеченням мобілізованих та добровольців засобами індивідуального захисту, гуманітарною допомогою та персональною доставкою до кожного вояка.

Немає коментарів:

Дописати коментар