пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Що говорили у Тернополі про Росію в 2008?


Бойкотувати всі товари у магазинах, які виготовлені в Росії, закликають мешканців міста громадські організації та грузинська діаспора Тернополя.


  • На податки, які сплатять російські підприємці, уряд Путіна-Медведєва зробить кулі та снаряди, а потім будуть плакати чиїсь матері, — каже учасник акції Володимир Ханас, 42 роки. — Тому у магазинах потрібно спершу дивитися на термін придатності товару, потім — на країну-виробника. Якщо продукт виготовили у Росії, — відкладіть його і виберіть інший, який вам до душі.



  • 12.08.2008
Тетяна 12.08.2008 17:28
Може вже пора не вчити когось як жити, з ким жити, що купляти. Нехай осетинці відокремлюються, це їх питання, і абхазці також не хотять бути в складі Грузії. Слухайте побільше ваших продажних політиків, як Саакашвілі, і будете гарні... але мертві.
SV 12.08.2008 21:50
А якшо через пів року москалям треба буде крим,най він тоже відокремлюється ,там тоже багато за росію,а за кримом і вся східна Україна.Проведуть референдум серед мертвих душ і най йде пів України в росію.Це сеператизм і такого допускати неможна.Хто собі хоче най їде в москалятіну,а територія повинна залишатися в держави якій вона належить,а не приєднуватися куда населенню захочеться.
Zмію4ка 12.08.2008 23:25
СВ,100%.Сьогодні Грузія,завтра Україна.Взагалі мені видається що медведєв на прикладі Грузії "прощупує" як поведе себе світова спільнота на такі його виходки.Пройде все шатко-гладко,можна буде і за Україну братись.Крим вони вважають своїм,сепаріків северодонецьких ще теж шляк не трафиф.Тай взагалі сильно вже тут ущемляють руських,а медвідь за своїх ого,горою.То фігня що половина тих же руських ляжуть під медведівськими бомбами від його же бомбардувань.як це один генерал у часи 2 світової казав "рускіє баи єщьо нарожают"

Немає коментарів:

Дописати коментар