пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Головою ОДА стане Іван Чайковський?

Всередині лютого сім нардепів з Тернопільщини подали спільне звернення Петрові Порошенку. Депутати просили Президента призначити голову Тернопільської ОДА оскільки теперішні представники Тернопільської ОДА "усвідомлюють тимчасовість своїх посад, тому переважно не виконують своїх обов’язків, а іноді й узагалі діють деструктивно". Зверталися до Президента України і низка громадських організацій Тернопільщини чиї представники занепокоєні, що вже тривалий час в області немає керівника виконавчої гілки влади.

В Адміністрації Президента не поспішають із кадровими призначеннями, але , як повідомляє портал http://from-ua.com/ здається «лід рушив». Як стало відомо виданню найближчим часом Тернопільщина може отримати власного голову ОДА. Кандидатурою, яка серйозно розглядається в Адміністрації Президента є знаний тернопільський аграрій, засновник корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський, який як відомо останнім часом зачастив у владні кабінети в Києві.
Нагадаємо, що Тернопільська ОДА не має очільника уже упродовж 4 місяців – з 18 листопада 2014 року після відставки Олега Сиротюка Обов’язки голови ОДА Іваннаразі виконує перший заступник Іван Крисак.

Немає коментарів:

Дописати коментар