суботу, 14 березня 2015 р.

Пройдіть флюорографічне обстеження

Закликаємо журналістів міських, районних та обласних періодичних видань, інтернет-видань, працівників телерадіокомпаній Тернополя та Тернопільщини прийти у понеділок, 23 березня 2015 року, на Театральний майдан Тернополя та взяти участь в профілактичній акції, пройшовши безкоштовне флюорографічне обстеження органів грудної клітки на цифрових флюорографах.

Запрошуємо також і працівників Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка, Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки та Тернопільської обласної філармонії, Тернопільського обласного методичного центру народної творчості та міського центру творчості дітей та юнацтва, працівників бібліотек міста, Тернопільського історико-меморіального музею політичних в’язнів, Тернопільського краєзнавчого музею та Тернопільського обласного художнього музею та всіх охочих взяти участь в акції.
Усі бажаючі матимуть змогу не лише пройти флюорографію, а й отримати консультації лікарів-фтизіатрів з питань профілактики та боротьби з туберкульозом, пропаганди здорового способу життя.
Час проведення: 10.00 - 15.00 год. 23 березня 2015 року.
Місце проведення: Театральний майдан Тернополя, двір драмтеатру ім. Т. Г. Шевченка.
ПАМ’ЯТАЙТЕ!
Аби не допустити до появи такого захворювання, як туберкульоз, необхідно своєчасно проходити флюорографічне обстеження органів грудної клітки та проводити щеплення від туберкульозу, повноцінно харчуватися, не мати шкідливих звичок, вести здоровий спосіб життя!
Будьте здорові!
Прес–служба ДОЗ ТОДА,
довідково – 525678,
Світлана Гуменна

Немає коментарів:

Дописати коментар