понеділок, 23 березня 2015 р.

Вихідний для воїнів

Мабуть, не всім тернополянам відомо, що після річної перерви у Тернополі відновлюється військова частина, де на даний час дислокується 44-а окрема артилерійська бригада у складі 300 бійців зі всієї України. До процесу відновлення долучився Логістичний центр допомоги бійцям АТО (вул.Збаразька, 16, гуртовня "Галант").

Окрім матеріального забезпечення та виробничих робіт, волонтери Логістичного центра вирішили також урізноманітнити військові будні хлопців культурною програмою, адже до початку війни вони жили цивільним життям, мали власні захоплення.
Як уже повідомлялося 19 березня Ультрас ФК "Тернопіль", зокрема Міщишин Володимир, Шандрук Віталій та Гузь Богдан спільно з представником Всеукраїнського об’єднання "Автомайдан" Хамуляком Назаром побували у військовій частині, де в ході зустрічі для солдатів частини було передано квитки на матч ФК "Тернопіль" - ФК "Миколаїв", а також 2 м’ячі (футбольний та волейбольний) від магазина спортивних товарів "За Динамо". І ось у п'ятницю, 22 березня, відбувся довгоочікуваний матч, та ще й з рахунком 4:2 на користь місцевої команди. Гравці ФК "Тернопіль" запросили бійців із 44-ої окремої артилерійської бригади на футбольне поле, а глядачі з трибун аплодували воїнам стоячи.
У неділю, 22 березня, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО: Міщишин Володимир, Михайлов Андрій, Ковалик Тетяна та Худа Ольга разом із тернопільським музичним гуртом "Bugs Bunny" завітали у військову частину, де Володя розповів історичні довідки про файне місто, а гурт "Bugs Bunny", який люб'язно погодився зіграти для хлопців, виконав кілька ліричних пісень. Ось фрагмент виступа:https://www.youtube.com/watch?v=ro11Q9NDWPE&feature=youtu.be. Вдячні військовим за теплий прийом та щедрі аплодисменти.
Опісля до нас приєдналися студентки другого курсу історичного факультета Паньків Уляна, Тильчак Тетяна та доцент кафедри стародавньої та середньовічної історії Тернопільського національного педагогічного університета ім. В.Гнатюка Оксана Василівна Ятищук, які провели для бійців екскурсію нашим містом. Хлопцям було надзвичайно цікаво, адже всі вони не місцеві. Шкода лишень, що потрапили у Тернопіль за таких трагічних реалій сьогодення.
Маємо надію, що ми і надалі матимемо можливість допомагати бійцям Тернопільської військової частини аби зробити їхнє перебування у нашому місті якомога комфортнішим та відволікти від тривожних думок.

Немає коментарів:

Дописати коментар