середу, 29 квітня 2015 р.

Оголошення про збір допомоги для бійців на фронті






Шановні Тернополяни, волонтерська група «Схід і Захід разом» у суботу 2 травня 2015 року, біля Храму Різдва Пресв'ятої Богородиці УПЦ КП що на вулиці Клима Савура у місті Тернополі (масив Східний) буде завантажувати великий автомобіль допомоги для наших бійців на фронті.
Допомога буде доставлена до самих найпередовіших блок-постів та опорних пунктів на «передовій» лінії розмежування. Допомогу можна приносити вже сьогодні, представники церковної громади приймуть її у вас.


  Хто хоче долучитися чекаємо. Допомогу привозьте добре запакованою в ящиках та мішках. Якщо це вареники чи голубці добре заливайте смальцем або заморожуйте, залежно від технології приготування. Не відмовимось від овочів (картопля, морква, буряк). Ну і звичайно чекаємо власне всього іншого. Автомобіль великий («фура», сідельний тягач), місце в нас буде.
    Не забуваймо наших бійців на фронті. Ваша допомога буде найкращою підтримкою їх у дні коли вся Європа св'яткуватиме перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Всі хлопці на фронті воюють за нас з Вами і за нашу Україну, всі вони наші брати, хто якщо не ми, допоможе їм.

Ігор Крочак, військовий історик і волонтер. (фото з архіву попереднього рейду групи «Схід і Захід разом»)


Немає коментарів:

Дописати коментар