четвер, 2 квітня 2015 р.

Оголошення про збір Великодньої допомоги для бійців на фронті


   


Шановні Тернополяни, волонтерська група «Схід і Захід разом» у четвер 9 квітня 2015 року, біля Храму Різдва Пресв'ятої Богородиці УПЦ КП що на вулиці Клима Савура у місті Тернополі (масив Східний) об 11.00 буде завантажувати великий автомобіль Великодньої допомоги для наших бійців на фронті.
Допомога буде доставлена до самих найпередовіших блок-постів та опорних пунктів на «передовій» лінії розмежування у самі Великодні Св'ята.
  Хто хоче долучитися чекаємо. Допомогу привозьте добре запакованою в ящиках та мішках. Якщо це вареники чи голубці добре заливайте смальцем або заморожуйте, залежно від технології приготування. Не відмовимось від овочів (картопля, морква, буряк). Ну і звичайно чекаємо власне Великодніх пасок і всього іншого. Автомобіль великий («фура», сідельний тягач), місце в нас буде.


    Не забуваймо наших бійців на фронті. Ваша допомога буде найкращою підтримкою їх у День Св'ятого Воскресіння. Всі хлопці на фронті воюють за нас з Вами і за нашу Україну, всі вони наші брати, хто якщо не ми, допоможе їм.

Ігор Крочак, військовий історик і волонтер. (фото з архіву попереднього рейду групи «Схід і Захід разом»)

Немає коментарів:

Дописати коментар