вівторок, 28 квітня 2015 р.

Тернополяни робили місто чистим

                                                                        

У суботу,25 квітня, в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!-2015!» тернополяни вийшли на загальноміську толоку, щоб зробити своє місто чистим!
Уже вп’яте Тернопільщина долучається до всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою!».

Понад 500 волонтерів вийшли на вулиці нашого міста. Долучились до цієї події громадські організації міста , колективи компаній «Кока-Кола» та «Надра Банк», студенти усіх навчальних закладів Тернополя. До акції долучився й голова Тернопільської ОДА Степан Барна. До слова, він у 2010 році був одним із засновників «чистої» акції у Тернополі.
Активісти не лише прибрали місто від сміття, а й посортували його. Загалом було вивезено близько 30 машин сміття.
За словами координатора акції «Зробимо Україну чистою!» у Тернополі Віталія Забави, акція розпочалась із двох головних локації міста: парк «Загребелля» та територія поблизу ТРЦ «Подоляни».
Акція стала чудовою нагодою показати, як ми любимо наше місто і хочемо зберегти його чистим.
“Зробимо Україну чистою!” – це громадська ініціатива, мета якої – докорінно змінити ставлення українських громадян та влади до життєвого простору і привчити їх не засмічувати довкілля і дбати про нього.
Організатори висловлюють подяку партнерам акції: Тернопільському національному економічному університету, Обласній державній адміністрації міста Тернопіль,Міській раді Тернополя, Обласній раді Тернополя, компаніям «АРС», «Епіцентр», «Тера» та «Бастер» за надану підтримку у проведенні акції.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Галина Мурашова
+380980957858

murashovagalyna1996@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар