понеділок, 25 травня 2015 р.

У міській раді обговорили налагодження співпраці влади та громадскості.


Голова громадської ініціативи "Активна громада" Рустам Ергешов зустрівся з начальником патронатного відділу Тернопільської міської ради Максимом Черкашином, щоб розглянути можливі варіанти співпраці.
Максим Черкашин схвально відгукується про ініціативу тернопільських активістів і примічає, що Тернопільська міська рада зацікавлена у конструктивній співпраці з громадськими ініціативами, які мають на меті вдосконалити механізми співпраці громадян з органами місцевого самоврядування.
Підсумовуючи розмову Рустам Ергешов сказав, що: « ми маємо піднести співпрацю виконавчої влади та громадськості на новий організаційний рівень».  У свою чергу Максим Черкаши висловив сподівання, що: «ініціатива «Активна громада» буде робочим, дієвим органом. Адже масштаб завдань та проблем, які нам спільно треба вирішувати у галузях, благоустрою міста та житлово-комунального господарства, змушує консолідувати зусилля усіх небайдужих сторін».
Зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та довіри. Сторони задоволені, що вибудували ще один місток для комунікації.

Немає коментарів:

Дописати коментар