вівторок, 5 травня 2015 р.

"Корабель щастя" на Дністрі

6 травня 2015 року тернопільські журналісти випробують чудо-кораблик на Дністрі
Судно «Юрій» - є унікальним проектом, зробленим саме для потреб мілководдя. Аналогів судна немає не тільки в Україні, але й у світі.
Над авторським проектом українські конструктори працювали близько 4-х років. Спроектований спеціально для річкових мандрівок, 12-тонний двопалубний корабель, довжиною 14 метрів та шириною 5 метрів 60 сантиметрів – завдяки гребному колесу здатне проходити мілину в 30 сантиметрів.

Автор корабля Юрій Шпіцер, отримав почесні дипломи від Б. Є. Патона, як український винахідник та громадський діяч за вагомий внесок в економіку України та за особистий внесок у розвиток та розбудову громадянського суспільства України.
Корабель «Юрій» - це унікальний плаваючий готель-ресторан, де створені всі умови для комфортного відпочинку. Пасажиромісткість корабля – 10 чоловік, та екіпаж: капітан, матрос та кок. На верхній палубі: «капітанська» та затишна «тераса», а на нижній: три спальні каюти, дві з них чотиримісні, та одна – двохмістна, кухня та санвузол.
Додайте до цього ще мальовничі пейзажі Дністровського каньйону по маршруту і ви зрозумієте, чому це судно називають "кораблем щастям". Як розповів ініціатор побудови судна Юрій Шпіцер, на створення "корабля щастя" його наштовхнула любов до судноплавства, краса Дністровських каньйонів та бажання створити комфортні умови для плавання.
Контакти: Яна Желябіна 093-325-9684
097-1000-450

Немає коментарів:

Дописати коментар