середу, 10 червня 2015 р.

Нагородили групу «Схід та Захід єдині»

                          


Сьогодні 10 червня 2015 року у Тернополі координатор волонтерської групи «Схід та Захід єдині» по Тернопіллю Василь Конько за дорученням  Архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора Української Православної Церкви Київського Патріархату,  вручив тернопільським волонтерам групи і благодійникам нагороду-відзнаку церкви, медаль "За жертовність і любов до України".
Нагорду отримали: Мазурик Василь Романович керівник ПМП «Нортон», Рубай Степан Богданович керівник ПП «ПродЕкспорт», Фурдела Андрій Дмитрович керівник ПП «Браво», Вовк Ігор Зіновійович керівник гуртовні запчастин «Все для АВТО», Бурило Володимир Миколайович керівник ПП «Тепло сервіс», Баралдін Іван Васильович керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс», Волянська Ружена Ігорівна керівник приватної клініки «Румед-Т», а також волонтер і військовий журналіст Крочак Ігор Якович. Нагордні документи підписані Патріархом Київським і всієї Руси-Ураїни (УПЦ КП) Філаретом.
















 Усі нагороджені протягом довгого часу вагомо долучилися до збору допомоги для наших бійців на фронті російсько-української війни 2014-2015 років. Без їх особистого  вкладу були б не можливі такі великі обсяги вантажів доставленої до «передової». Нагадаємо що тільки за 2015 рік волонтерська група «Схід та Захід єдині» відправила більше п’яти великих вантажних автомобілів (30 тонн «фура» за кожний рейд) до «передової».  Репортажі з доставки до передових блок-постів і опорних пунктів наших військ в зоні бойових дій волонтерської допомоги, можна прочитати на нашій сторінці Facebook «Схід та Захід єдині», а також на інших інтернет ресурсах засобів масової інформації.


прес-служба волонтерської групи «Схід та Захід єдині»

1 коментар:

  1. Дякую за Вашу жертовну працю . Чим зможу — допоможу . Бережіть себе . Героям Слава !

    ВідповістиВидалити