понеділок, 29 червня 2015 р.

Нічні ВелоПокатушки у Тернополі

У Тернополі пройшли нічні велопокатушики. Проводиться ця подія задля заохочення використання світлових елементів (габаритів) на велосипедах, також привернення уваги водіїв - вночі теж є велосипеди, будьте уважні! Учасників назбиралось аж 121! Нижче публікуємо відгуки учасників події і фото із соцмереж.
Ось і пройшла вже третя за рахунком ВелоНіч Тернополя. Хочу подякувати від слова Адміністрації, так і від себе, за те що саме ви зробили цю ніч. Ми "запалили" місто, і показали людям, що Велорух у місті Тернополі з кожним днем росте.
Посиденьки на Дальньому були незабутніми. Також, надіюсь у кожного учасника пробігу появились нові друзі велосипедисти, з якими вам буде веселіше кататись. 

***
... хороша була ніч. Все пройшло добре, культурно, смачно (за що окремо дякую Олі), майже без ексцесів та саме головне весело. Тепла ніч біля багаття коло озера та прохолодний ранок у колі друзів та знайомих підняв настрій на весь день, який я проспав у ліжку-) БлігіДІРОЧКА всім, хто долучився до нічної покатушки. Від імені адміністрації перепрошую за всі недоробки та зальоти, що були. Надалі наші заходи будуть більш скоординовані, більш правильно організовані та, надіюсь, більш масштабні. Ще раз дякую усім, хто був уночі з нами.

Немає коментарів:

Дописати коментар