понеділок, 27 липня 2015 р.

Нагородження «Схід та Захід єдині» перед батальйоном «Тернопіль»




Сьогодні 27 липня 2015 року у Тернополі під час урочистих проводів чергової ротації правоохоронців Тернопілля на Донбас,  відбулося нагородження волонтерів групи «Схід та Захід єдині».
Громадська організація «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України» за вагомий вклад в становлення та розбудову держави Україна та волонтерську діяльність за представленням командування добровольчого  батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» та керівництва УМВС по Тернопільській області нагородила орденом «За волонтерську діяльність «Сила України» наших колег: координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуарда Хатмулліна (нагорода буде вручена нашому невтомному активісту дещо пізніше зараз він перебуває в зоні бойових дій, але згодом прибуде до Тернополя), координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василя Конько та координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимира Каніщева.
























 Нагороди вручав керівник обласної міліції полковник Олександр Богомол. Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, проводжаючи в чергову ротацію бійців батальйону «Тернопіль» сказав багато теплих слів і на адресу особового складу що відбуває на нелегку службу в прифронтову зону бойових дій, і звичайно на адресу добровільних помічників армії та правоохоронців, волонтерів нашої групи. Рідні та близькі тернопільських добровольців прийшли провести їх у нелегке відрядження. Духовенство  Української греко-католицької церкви, Тернопільсько-Зборівської архиєпархії поблагословили бійців на важку дорогу та службу.


















Волонтерський загал групи «Схід та Захід єдині», вітає з нагородою своїх побратимів, ви своїми трудами під обстрілами на позиціях та в буднях підготовки волонтерських рейдів зробили все щоб наблизити благословенну мить закінчення війни. Віват волонтерській «гвардії і кордебаталії …», як вітали в давнину українських звитяжців, з військ славетних козацьких гетьманів.
Особовому складу батальйону «Тернопіль» що відбув на ротацію, бажаємо удачі у службі в зоні «АТО».

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора)
27 липня 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар