четвер, 9 липня 2015 р.

Другий літній волонтерський рейд групи «Схід та Захід єдині». Прибуття і розвіз по позиціям.




 За 7-9 липня 2015 року волонтерська група "Схід та Захід єдині" здійснювала розвезення вантажу волонтерської допомоги нашого другого літнього рейду на фронт (читай попередні репортажі на сторінці групи https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812).
Маршрути лежали через українські позиції, блок-пости та опорні пункти у населених пунктах Шастя, станиця Луганська, Козаче Луганської області і Водяне, Піски, Опитне Донецької області.  Волонтерський вантаж близько 30 тонн що прибув на початку тижня на Донбас, успішно розвозиться по позиціям на предовій.

























Перелік допомоги рейду, зважаючи на літній період вже стандартний для нашої групи: харчі (м'ясо тушковане, крупи, макаронні вироби, цукор і ін.), домашні закрутки, військове взуття тактичне, маскувальні сітки ( виготовлені волонтерами з колективу держархіву Тернопільської області, групами «Смаколики» і «Майбутнє України» з Тернополя), військове спорядження, вода мінеральна і багато чого іншого. Як завжди координаторами рейду є: на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін, на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько, на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимир Каніщев. Натупні репортажі згодом.

Прес-служба волонтерської групи "Схід та Захід єдині"
 9 липня 2015 року. (фото Едуарда Хатмулліна)

 Наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4

 р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк"

Немає коментарів:

Дописати коментар