пʼятницю, 3 липня 2015 р.

Шановні громадяни, підприємці, благодійники, співвітчизники!




Ось уже більше як рік йде військове протистояння в Україні. Усі активісти волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" з самого початку бойових дій на Донбасі активно стали пліч о пліч своєю волонтерською діяльністю з нашими бійцями з Добровольчих батальйонів, підрозділів ЗСУ до оборони нашої батьківщини.
Зараз ми опікуємось близько 30-тьма підрозділами і з'єднаннями. Так координатори групи Василь Конько, Едуард Хатмуллін, Володимир Каніщев розпочали свої волонтерські виїзди ще літі 2014 року, а Василь Конько ще у травні. Ігор Крочак перший свій журналістський виїзд в зону "АТО" під Слов'янськ здійснив також ще у червні минулого року. На сьогодні волонтерська допомога що збирається групою активно розвозиться по бойовим позиціям наших військ на "передовій".
Волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» це обєднання активістів більше пяти десятків чоловік з колосальним досвідом роботи в зоні бойових дій з волонтерською діяльністю. Що створилося жовтні-грудні 2014 року. До цього часу майбутні члени групи кожен сам по собі активно займалися волонтерською роботою. Географія членства досить широка, ось неповний перелік наших відділень Тернопілля, Львівщина, Донбас, Дніпропетровщина, Черкащина і інші. Тільки за 2014-2015 рік члени групи побували з допомогою для наших бійців на фронті більше 150-ти разів. Окрім того підготовано вісім великих рейдів. Кожен виїзд-рейд тривав більше півтора тижні, в основі рейду, відправлення великого вантажу («фура» сідельний тягач вагою у 30 тонн) з Тернопілля до логістичного центру-складу поблизу театру бойових дій на Донбасі. Там з допомогою малих повноприводних автомобілів групи волонтерський вантаж доставляється до передової. За цей час члени групи неодноразово попадали під обстріли ворожих сил. Велика кількість допомоги що збирає волонтерська група це результат  вмілого і дієвого керівництва Василя Конька, Едуарда Хатмулліна, Володимира Каніщева та їх особистого фінансового внеску. Звичайно що членам групи допомагає церква, підприємці, благодійники тощо, та з кожним днем збирати допомогу стає дедалі важче. На  позиціях наших військ у Пісках, Водяному, Дебальцевому, Кримському, ст. Луганській, Авдіївці, Гірському, Мироновському, Луганському, Ніжному, Желанному, Волновасі, Троїцькому, Новотроїцькому, Тошківка, Новотошківка і багатьох, багатьох інших на лінії розмежування військового протистояння на сході України, де ми постійно буваємо, кожен день чекають наших і ваших вантажів. Перебуваючи в зоні бойових дій  при найнебезпечніших рейдах-поїздках до  найвіддаленіших блок-постів і опорних пунктів українських військ, члени групи ризикуючи доставляють таку потрібну бійцям допомогу. Адже державна служба постачання не дає те що потрібно підрозділам в достатній кількості і якості.
         Отож в першочерговості довезення: військова форма, військове взуття, харчі (мясо тушковане, крупи усіх сортів, борошно, овочі як то буряк, картопля, капуста, морква, консервації і інше), маскувальні сітки, спорядження військове, військові оптичні прибори та багато іншого. Якщо у вищевказаному переліку не має того що ви б, могли надати нашій групі для передачі на фронт, ви завжди можете долучитись коштами адже придбання вищепереліченого вимагає великих фінансових затрат. Окрім того є невідворотні витрати на паливо для логістичної волонтерської діяльності. Памятаймо що будь яка ваша посильна допомога  підвищує рівень боєготовності наших частин там на лінії фронту і цим звичайно допомагає зберегти життя нашим бійцям та наблизити переможну мить розвязання збройного конфлікту. Ще Наполеон Бонапарт говорив, чим вища боєготовність військ тим менші у них втрати у військових кампаніях. Не будьмо байдужими, Слава Україні і її Захисникам.
Наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
 р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк"
Детальніше про наші рейди, і допомогу нашим частинам читайте на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.


Прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації, Ігор Крочак 

Немає коментарів:

Дописати коментар