середу, 16 вересня 2015 р.

Вісті з старту рейду № 12 волонтерської групи "Схід та Захід єдині". Розширений фоторепортаж


15 вересня 2015 року з Тернопілля на Донбас в зону бойових дій стартував дванадцятий рейд волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині". Координатори рейду: Західна Україна Василь Конько, Шумщина і північ Тернопільщини Володимир Каніщев, Донбас і зона "АТО" Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Екіпаж транспортної "фури" на марші водій Віктор Ропій, помічник водія Віктор Попіль. Вага вантажу більше 35 тонн.
При підготовці до двандцятого рейду координатором волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василем Конько проведена робота у багатьох населених пунктах області. Та найбільше до рейду що стартував вчора долучилися жителі Озерної, та ближчих сіл під координуванням нашого представника Ярослава Брилінського, громада зібрала близько 17-ти тонн (домашня закрутка, овочі, тушковане мясо, миючі засоби, вода мінеральна і ін..), а Петро Христинич привіз вісім ящиків свіже випеченого хліба зі своєї пекарні. Діти загальноосвітньої школи села Озерної де директором Лариса Корнак також брали участь у зборі допомоги, а хлопці старших класів разом зі своїм вчителем з дисципліни «Захист Вітчизни» Романом Коковським допомагали навіть у завантаженні.




































































Громада села Ренів що коло Залізців (до 1993 року Заложці) зібрала дві з половиною тонни картоплі та домашніх закруток, наші помічники в цьому населеному пункті Оксана Шевчук та Володимир Барановський. Шумські наші волонтери з Володимиром Каніщевим на чолі підготували півтори тонни «Тушонки Козацької» і дванадцять тонн овочів (картопля, буряк, і інше). Голова СФГ «Вікторія-3» Олександр Гриців з Гусятинщини передав пів тонни гороху. Наш давній прихильник та друг волонтерка Світлана Гоч допомогла у зборі одної тонни та шістсот кілограмів картоплі. У Крем
янці на ТОВ «Роса Волині» ми отримали чотири тонни мінеральної води (дві тони різних напоїв з асортименту підприємства, вода солодка тощо, а дві тонни мінеральної «Замкова гора»). Керівник ПАП «Добрий Самарянин» Володимир Кравець  окрім тонни крупів гречаних надав ще 500 літрів дизельного палива для поїздки транспортної «фури» у рейд і на волонтерські марші по передовій. Усім громадам, благодійникам та нашим помічникам дуже дякуємо за допомогу. А ще у переліку вантажу є: військова форма, військове взуття, маскувальні сітки, снайперські маскувальні костюми для бойового комплексу типу «Кікімора» виготовлені молодіжним обєднанням «Майбутнє України», тушковане м’ясо, макаронні вироби, солодощі, кава, чай, домашні закрутки, нижня білизна і багато чого іншого. Завантаження проводилось в Тернополі, Крем’янці та Шумську. На цей рейд коштами активно посприяли наші постійні благодійники (читай текст про благодійників групи).
Згодом чекайте повідомленнь з передової.
Рейд посвятив священник УГКЦ отець Іван Колодій, парох храму Пресвятої Трійці з Озерної.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора).

16 вересня 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар