вівторок, 29 вересня 2015 р.

"Before I Die" в Тернополі

4 жовтня о 13 годині тернопільські активісти спільно з Тернопільським Державним Медичним Університетом за підтримки Тернопільської Міської Ради, кав’ярні «Карма Кава» та дизайнерської студії «Just Аrt» вперше в Україні стартують з міжнародним інтерактивним мистецьким проектом, до якого вже долучилися понад 73 країни. В арці біля «Карма Кави», що на Валовій, 5 відбудеться відкриття стіни «Перш ніж померти».

«Before I Die» - міжнародний інтерактивний мистецький проект, який запрошує людей поділитися власними особистими цілями та мріями серед усіх прошарків населення різних куточків світу.
В 2011 році після втрати близької людини, Candy Chang, яка проживала в містечку Новий Орлеан, задумалася над цінністю часу – одного з найважливіших ресурсів, що дається кожному з нас. Використавши, спотворену роками стіну покинутого будинку, вона перетворила її у витвір мистецтва, написавши «Before I dieI want to...» («Перед тим як я помру, я хочу...»). Будь-хто міг взяти шматок крейди і поділитись своєю мрією. Наступного дня на стіні вже не було вільного місця.  
З тих пір, близько 1 000 стін «Before I die» були створені в більш ніж в 70 країнах і на 36 мовах по всьому світу. Проект набуває все більшої та більшої популярності.
Згадавши про свої мрії, компанія студентів з Тернополя вирішила приєднатися до глобального проекту «Before I Die», в рамках якого кожен прохожий на вулиці Валовій зможе вкотре задати собі питання, що насправді для цього є цінним і поділитися частинкою своїх мрій з іншими.
Під час відкриття стіни відбудеться збір коштів для операції на зір студентці ТДМУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар