суботу, 12 вересня 2015 р.

Вісті волонтерської групи «Схід та Захід єдині»: готуємось до дванадцятого рейду


Волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» завершує підготовку до дванадцятого рейду в зону бойових дій.
Ми вже повідомляли що незважаючи на усі складнощі сучасного періоду російсько-української війни на Донбасі 2014-2015 років, наша група підтримувала і буде підтримувати наші війська в зоні конфлікту.
Вчора 11 вересня 2015 року і сьогодні громада села Ренів що поблизу Залізців (до 1993 року Заложці) Зборівського району Тернопільської області передала нам для відправки на фронт дві тонни картоплі і пів тонни домашніх закруток. Координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько подякував представникам громади Оксані Шевчук та Володимиру Барановському, і запевнив що зібрана допомога буде доставлена на передову до наших бійців. Треба сказати що завдяки старанням Василя Конька ми маємо помічників та симпатиків групи в багатьох населених пунктах області. Так, автономно побудована логістика збору дає свої результати, і наші воїни на позиціях отримують все необхідне.

























Нагадаємо що 7 вересня 2015 року з Тернопілля на Донбас в зону бойових дій стартував одинадцятий рейд волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині". Координатори рейду: Західна Україна Василь Конько, Шумщина і північ Тернопільщини Володимир Каніщев, Донбас і зона "АТО" Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Вага вантажу близько 30 тонн. На сьогодні йде активна робота з доставлення вантажів до передової.
 Дванадцятий рейд стартує незабаром, слідкуйте за нашими повідомленнями.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора, а також використані фото церкви Преображення Господнього та костелу у Ренові з  https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%BD%D1%96%D0%B2 ).


12 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар