четвер, 17 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Українці і на фронті ґаздують…




Впродовж 16 вересня 2015 року Володимир Авдєєв з волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" здійснював планове довезення вантажів 11-го рейду до передової на бойових позиціях наших військ у Пісках, Опитному, і на «Шахту» Путилівська біля населеного пункту Бутовка.
Предачі того дня: мінеральна вода, фірмова "Тушонка Козацька", домашні закрутки, свіже молоко, овочі, речі особистої гігієни (причому дівчата-воїни були задоволені, а є в наших підрозділах і наслідниці справи козачок, і слави більш древніх воїтельок сарматського періоду відомих як «амазонки причорноморських степів»), форма літня військова, взуття тактичне і багато чого іншого.






















Як завжди у  Пісках та інших населених пунктах Володимир на відмінно справився з завданням передав хлопцям тактичне взуття, форму та багато чого іншого.
Завдяки діяльності нашого координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуарда Хатмулліна  та Володимира Авдєєва ми тепер возимо на позиції свіже випечені пиріжки та торти у Дружківці та Краматорську щоби хлопці поласували смачненьким. У підрозділі «Карпатської Січі» бійці подивували Володимира своєю господаркою, ото ще українці. Вони прямо на бойових позиціях годують порося, одне слово українські воїни і на фронті, і в Африці ґазди-господари… З передової представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підримку, та звичайно ж вітання.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Володимира Авдєєва).

17 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар