четвер, 3 вересня 2015 р.

Зустріч з тернопільськими студентами волонтерів групи «Схід та Захід єдині»

    


У четвер 3 вересня 2015 року координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько та прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації Ігор Крочак на запрошення викладача ТНПУ імені Володимира Гнатюка і полковника зпасу Національної Гвардії України Олександра Варакути провели зустріч з студентами пятикурсниками на заняттях з дисципліни «Захист Вітчизни».
Олександр Варакута як голова Тернопільської обласної організації Спілки офіцерів України вбачає в такій тісній співпраці, з бійцями ЗСУ учасниками бойових дій та волонтерами російсько-української війни на Донбасі, запоруку покращеної підготовки майбутніх педагогів в розрізі тих знань що потрібні для патріотичного виховання учнівської молоді.











 Про патріотизм, любов до рідної землі, героїзм наших військових та рейди волонтерської групи «Схід та Захід єдині» говорили зі студентами активісти нашої групи. Окрім того Василь Конько зупинився на важливості засвоєння первинних знань початкової військової підготовки учнями в школах. Тоді, коли прийде час стати до лав Збройних Сил України молоді бійці будуть мати чітке уявлення що таке сучасна військова служба. Ігор Крочак як воєнкор наголосив на важливості інформаційного фактору в сучасній «гібридній війні». Загалом промовці відзначили вагому роль волонтерського руху України і своєї групи зокрема в матеріальному забезпеченні наших військ у протистоянні з формуваннями агресора. Адже за оцінками західних військових аналітиків волонтерське постачання по певним видам досягає пятидесяти відсотків усього необхідного нашій армії. Цей український волонтерський феномен на початку не врахував навіть агресор (це за оцінками військових спеціалістів РФ причому з військово-професорського складу з генеральськими погонами). Розказали хлопці і про волонтерські будні та незабутні фронтові історії.

Прес-служба волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині»

Фото Крочака Ігоря


3 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар