середу, 30 вересня 2015 р.

Сімнадцятий рейд групи «Схід та Захід єдині», слідом за попереднім пішов на Донбас !



Як ми повідомляли наша волонтерська група слідом за шістнадцятим рейдом підготувала до відправки одразу наступний. Рейд № 17 стартував пізнього вечора 29 вересня 2015 року. Завантаження відбувалось у Вишнівці та Кремянці. Загальна вага вантажу більше 28 тонн.
Завдяки продуманій логістиці що проводить наш координатор по Західній Україні Василь Конько потрібність у двох рейдах один за одним очевидна. Методика формування вантажів є раціональною. У рейді № 16 пішло багато вантажу продовольчих видів картопля, овочі, тушковане мясо, борошно, а також військове спорядження, форма, тактичне взуття тощо (читай репортаж про попередній рейд). Та щоби раціонально працювати по забезпеченню військ на передових позиціях потрібна різнопланова збалансована комплектація. На нашій базі в зоні бойових дій Едуард Хатмуллін, Василь Конько, Володимир Каніщев  завжди змагають то того щоб в достатній кількості мати різний запас вантажів в залежності до потреб підрозділів та зєднань якими ми опікуємось. Так в кожний бойовий марш до передової хлопці беруть з собою окрім вище переліченого і мінеральну питну воду.




Влітку звичайно її обсяги більші, а зараз необхідні. Отож у сімнадцятому рейді палетним способом ми відправили на Донбас необхідний тоннаж мінеральної води, а також додатково півтори тонни картоплі і п
ять пічок «буржуйок». Пятнадцять тонн води нам передав керівник ПАП «Добрий Самарянин» Володимир Кравець, тринадцять тонн «мінералки» за свої власні кошти придбав наш координатор Василь Конько що є ще і приватним підприємцем і директором ПП КВВД, а дизельне паливо для цього рейду на Донбас фінансово забезпечила Ольга Колос директор ТОВ «Торговий дім «Інтеграл». Асортимент води «Вишнівецька»  і «Замкова гора», друге найменування з підприємства ТОВ «Роса Волині» що у Кремянці.
Тепер коли вантаж двох останніх рейдів буде розвозитись по передовій, витрати палива малими повнопривідними автомобілями будуть оптимальними. Не доведеться возити окремо воду, а окремо все інше на одні ті самі позиції.
В зону бойових дій відбув наш координатор по Західній Україні Василь Конько, найближчим часом чекайте повідомлень з передових опорних пунктів наших військ.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» (фото Василя Конька)


30 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар