суботу, 26 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». І знову на передовій «господарці»…




Впродовж 23 вересня 2015 року Володимир Авдєєв з волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" відвідав наших друзів на передовій та бойових позиціях військ у Пісках, Опитному, і на «Шахті» Путилівська біля населеного пункту Бутовка.

На марш у подорож Володимир взяв те що замовляли хлопці. Зараз на позиціях потрібно багато чого, нашим захисникам починають дошкуляти (окрім противника) потроху холоди, польові гризуни, отож ми завжди стараємось взяти з собою на позиції і такі побутові засоби що потрібні бійцям.























Як завжди у Пісках та інших населених пунктах Володимир на відмінно справився з завданням передав хлопцям тактичне взуття та багато чого іншого. Завдяки діяльності нашого координатора волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва ми тепер возимо на позиції свіжу випічку з Дружківки та Краматорська щоби хлопці поласували смачненьким. Як я вже писав у підрозділі «Карпатської Січі» бійці прямо на бойових позиціях годують порося, одне слово українські воїни і на фронті господарюють… З передової представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підримку, та звичайно ж вітання.

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Володимира Авдєєва).

26 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар