суботу, 26 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Спальники для артилеристів, зима не за горами…



Я вже писав що в найближчий період, для усіх вдумливих людей є очевидним що реального кінця військовому протистоянню поки що не видно, а не за горами зима та холоди.
Отож забезпечення наших бійців теплим спорядженням, зимовим військовим обладунком для позицій, блок-постів та бліндажів, обладнанням для ведення війни в зимовий період для нас стає пріоритетом. Наш координатор на Донбасі і зоні "АТО" Едуард Хатмуллін 25 вересня 2015 року передав представникам окремого ракетно-артилерійського дивізіону «спальні мішки» окрім того звичайно ще: каву, чай, тушковане м’ясо, мінеральну воду ну і тактичне взуття осіннього зразка, а куди ж без нього- ночі стають все холоднішими.






Бійці ж для малечі з дитсадків привезли надлишок печива. Війна війною а в багатьох з батьків що одягнули військову форму дома залишились діточки тому коли вони почули що група «Схід та Захід єдині» допомагає дитсадкам радо поділилися своїми надлишками, а ми дітям кажемо, це Вам передали українські бійці…


Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Едуарда Хатмулліна).


26 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар