суботу, 26 вересня 2015 р.

Звернення голови обласної ради Василя Хомінця до місцевих осередків політичних партій

З 21 вересня розпочинається один з найвідповідальніших етапів виборчого процесу – висування кандидатів у депутати. По суті – це формування списку достойників, які представлятимуть інтереси громади та повинні  працювати задля громади.
За майже останні два роки як в Україні загалом, так і на Тернопільщині зокрема сформувалося  потужне та сильне громадянське суспільство. 
Революція Гідності, яка поставила перед владою та суспільством вимоги зміни держави, протидія воєнній агресії Росії, яка згуртувала націю,  викристалізували  вільних, незаангажованих, самодостатніх, цілеспрямованих та жертовних людей, готових до активних дій заради побудови справді демократичної, некорумпованої та вільної країни.  За короткий час вони продемонстрували уміння вирішувати проблеми, чесно трудитися задля інтересів держави та громади.
Шановні партійці! Представники різних політичних сил області!
Новий закон про місцеві вибори  надає право висування кандидатів у депутати до міських, районних та обласних рад лише політичним організаціям.
Закликаю Вас  залучати активних представників громадянського суспільства, громадських організацій, волонтерських об’єднань тощо як кандидатів у депутати від Ваших організацій  на місцеві вибори. Ці люди довели свою спроможність працювати на благо громади і, без сумніву, зроблять сильнішими, працездатнішими органи місцевого самоврядування Тернопільщини.
Революція Гідності сформувала дуже високі вимоги до влади – не тільки центральної, а й місцевої. І одна з таких вимог – її оновлення.  Це залежить від виваженої та державницької позиції кожної політичної сили, яка не на словах, а на ділі прагне реальних змін у нашій державі.
Голова Тернопільської обласної ради       Василь Хомінець

Немає коментарів:

Дописати коментар