пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Просвітницькі заходи у Почаєві

21 жовтня було проведено навчальний тренінг у Почаївському ВПУ №21. В рамках проекту «За чесні вибори», на тему «Правильний вибір – достойне майбутнє». Надзвичайно цікава молодь цього закладу взяла активну участь у дискусійному обговоренні щодо виборів та виборчих перегонів кандидатів, акцентуючи увагу на тому, що вибір повинен бути свідомим, чесним та прозорим.
Принагідно провели анкетування молоді, відповіді юних виборців приємно вразили. Незважаючи на усі складнощі сьогодення, кожен з них бажає бачити країну процвітаючою, себе бачать щасливими та успішними, достойними громадянами своєї держави. Надзвичайно приємно бачити підростаюче покоління таким свідомим та незаангажованим. Цьому слід завдячити і хорошим вчителям. Викладачі закладу теж долучилися до заходу. Обговорили низку питань щодо змін у законодавстві, особливості виборчого процесу та свідомий вибір.


Цікаво пройшла зустріч і у одному із найзатишніших та найприємніших місць Почаєва у ресторані «Гражда». Позитивний, креативний персонал теж за світле майбутнє і чесні вибори. Оскільки заклад щоденно відвідують десятки людей, в тому числі і туристів, інформація стала мегапопулярною.


Проведення таких заходів сприяє не лише підвищенню обізнаності громадян,  а й зростанню свідомості, морального зростання та ствердження активної життєвої позиції. Сподіватися на покращення життєвих стандартів та стабільного розвитку суспільства можна лише в умовах розуміння законодавчої бази, загальної поінформованості та активної участі у просвітницьких заходах. Опісля такого проведення заходу було висловлено пропозицію щодо більш активної взаємної співпраці.  Ініціатори заходу Вікторія Іваницька та Алла Омельчук
***
Заходи відбулися в рамках проекту ТМО "Нівроку" та коаліції НУО «За прозорі вибори» "Залучення молоді до активної участі в місцевих виборах 2015 року та запобіганню порушень виборчого законодавства в Тернопільській області» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США

Немає коментарів:

Дописати коментар