пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Новини від групи «Схід та Захід єдині». Допомога групі «Евакуація 200»…





Вчора 26 листопада 2015 року наша група у Тенополі допомогла хлопцям що на Донбасі займаються пошуком загиблих українських героїв.
Харчами (хліб з Озерної від Петра Христинича і інше), та словами теплої підтримки Василь Конько наш координатор на заході України разом полковником Вячеславом Кравчуком (ветеран афганської війни та Національної Гвардії України) випровадили водія групи «Евакуація 200» Василя Рогозу у далеку дорогу.








Група цивільно-військового співробітництва «Евакуація 200» (для тих хто не знає, це ті добровольці що займаються розшуком останків загиблих героїв російсько-української війни на Донбасі, сприяють визволенню полонених), а бойовим водієм в них тернополянин Василь Рогоза («Дядя Вася»). Він кілька разів ганяв «фури» наших рейдів на Донбас. А тепер вирішив долучитись службою в зоні на театрі бойових дій. Завантажили ми  «Дяді Васі» з хлопцями продуктів тощо. Допомогли Василю Рогозі і волонтери тернопільської Самооборони Ліля Мусіхіна та Роман Павлишин, особлива їм подяка. Армія і суспільство які дбають про своїх загиблих є справжніми, так ще Госпітальєри говорили у Хрестових походах.
Ну а Василь Конько, і вся наша група готується до 21-го рейду. Кожен день Василь долає по області силу силенну кілометрів щоби зібрати допомогу для бійців. Там печиво, там кава там інші харчі та допомога і так кожний день. Небайдужих просимо долучатись. Допоможемо армії разом !

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині"
(фото автора)


27 листопада 2015 року 

Немає коментарів:

Дописати коментар