середу, 25 листопада 2015 р.

Новини від групи «Схід та Захід єдині». Готуємось на 21-й рейд, заготівля м’яса для тушонок…





Волонтери групи «Схід та Захід єдині» продовжують підготовку до 21-го рейду в зону військового протистояння на сході України.

25 листопада 2015 року координатори по західній Україні Василь Конько і по півночі Тернопілля Володимир Каніщев здійснили заготівлю мяса для виготовлення нашої славнозвісної шумської «Тушонки Козацької», що згодом на транспорті 21-го рейду буде доставлена в зону бойових дій на нашу базу, а звідти розвезена до передових позицій наших військ. Посприяли нам у цьому благодійники групи, керівник підприємства «Агропродсервіс» Іван Чайківський  надав 100 кг свинини та керівник ПП «Продекспорт» Степан Рубай 350 кг свинини мороженої.





























А ще наші шумські хлопці також мають заготовлених п’ять «кабанчиків», а до них і квасолю, і інші наповнювачі. Як висловився Володя Каніщев, тепер тяжка робота чекає на шумське відділення. Хлопці позмінно будуть тушкувати мясо, щоби до наступного понеділка виготовити таку улюблену нашими бійцями на передовій «Тушонку Козацьку». Василь Конько подбав про те щоби продукцію було у що «закрутити», в комплекті до свинини сьогодні у Шумськ ми завантажили 480-ть літрових банок та 1000 кришок до них. Звичайно що воєнні дії це не тільки відомості з передової про бої та вогневі зіткнення, злагоджений і міцний тил це запорука успіху армії на театрі воєнних дій (про це говорили ще древні, якщо хтось заспокоївся, то ще не настав час. Війна не закінчилась…). Коли постачання державне «підхромує» (по якості продукції, а подекуди і по кількості), то наші війська як завше виручають волонтери. І там на Донбасі незважаючи ні на які труднощі та небезпеку побратими з нашої групи виконують свою нелегку роботу на фронті.
Дорогі благодійники групи «Схід та Захід єдині» усі бійці в яких бувають наші хлопці щиро дякують вам за допомогу. Група і надалі буде робити все можливе щоби забезпечувати наших героїв, там на передовій, усім необхідним.
Та ніде правди діти, на сьогодні постачання з’єднаннь та підрозділів навіть волонтерами у рази зменшилось, тому просимо вас бути не байдужими. Допоможемо армії разом. Про чергові рейди та марші групи «Схід та Захід єдині» трохи згодом, слідкуйте за повідомленнями на сторінці у фейсбуці (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1525899364398324&id=100009348268812 )  та у інших ЗМІ.


Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»
(фото автора)



25 листопада 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар